Backlink Nedir ve Nasıl Yapılır? Backurl Nedir Nasıl Yapılır? | İnternette Yaz | Daima Paylaş

Çarşamba, Mayıs 13, 2015

Backlink Nedir ve Nasıl Yapılır? Backurl Nedir Nasıl Yapılır?


Backlink/url Nedir ?

1Backurl herhangi birsiteden diğer bir siteye alınan bağlandılara (Linklere) Backurl adı verilir.
Backurller sitenizin indexlenmesi yani arama motorları tarafından aramalarda gösterilmesinde etkilidir.

Nasıl derseniz şöyle düşünün ; Bir kralın yüz binlerce askeri var ve sizdede kralın istediği birşey var askerlerini sizi aramak için gönderiyor ancak sizi bulamıyor bir yerde sizin izinizi buluyor ve o izden yola çıkarak sizi buluyor.
Bu hikayede : Kral = Arama Motorları – Askerler = Arama Motorlarının Botları – Sizde olan şey ise = internet siteniz.
Az çok anladınız var sayıyorum yalnız anlamayanlar içinde yeniden anlatayım .Backurl arama motorlarının sitenizi bulması ve onu veritabanına kaydetmesi için sitenizi bulması gerekiyor ve sizde ona yolu gösteriyor bazı internet sitelere url bırakıyorsunuz bu urllerde Backurl olarak adlandırılıyor. Buraya kadar Backurl Nedir anlattık .

Aman Dikkat Edin

Backurl’in sitelere zararıda olabilir yukarıyada anlattığım gibi backlink siteler için olmazsa olmazdır ancak zararlıda olabilir.Bu zararlar nelerdir derseniz.

Aşırı Backlink/url

Aşırı Backlink/url alırsanız daha doğrusu olur olmaz yerlerden Backurl alırsanız siteniz arama motorları tarafından spam olarak algılanır . Peki ne yapacağız düzgün sitelerden w@rez değilde bilgi içeren yerlerden siteniz le aynı katagorilerde paylaşım yapan yerlerden zararlı değil faydalı içerik paylaşan yerlerden backlink alacağız . Yani özetle heryerden backlink almayacağız.
Şöyle düşünün her bankadan kredi kartı alırmısınız ? Cevaba siz karar verin artık biliyorsunuz backlink alırken çok dikkat etmelisiniz önünüze gelen her yerden backlink alırsanız siteniz gelecekte arama motorlarında yok olacaktır.

Yüksek Sitelerden Backurl Alın

Öncelikle aklınıza gelecek şeyi tahmin edebiliyorum Pr Nedir ? Pr Google nin sitelerin yaşlarına içeriklerine ziyaretçi yorumlarına ve yenidenlabilir hitlere bakarak sitelere verdiği dşayetdir. Peki bu neden dşayetlidir ? Pr dşayeti yüksek sitelere arama motorları güvenir ve daha yukarıyalara menfaatir bu sitelerden alınan backlinklere önem verir ve daha sık ziyaret eder.

Backurl Gereklimidir ?

Backurl gereklimidir sorusunu bence cevapladım ancak yine söylemek gerek görülürse backlink gerekmektedir ve backlinkolmadan site hiçbir yere gelemez zira arama motorları sizi bulamaz sitenizi yalnızca siz okursunuz. Backurlgereklimi Backurl Gereksizmi siz karar verin.

Peki Backurl’i Nasıl Sağlarım ?

Backurli kendinizde çalışmalar yaparak sağlayabilirsiniz yalnız bu çok riskli olabilir sitenizin geleceği kararabilir dolasıyla bunun için profesyonel yardım almanız gerekir seo firmalarından çalışma satın alabilrisiniz.

2 yorum:

  1. https://www.google.com.tr/url?sa=i&rct=j&q=&esrc=s&source=images&cd=&cad=rja&uact=8&ved=0ahUKEwjUpJjoq7_OAhWC1hoKHdXZCO4QjRwIBA&url=http%3A%2F%2Fwww.harikasohbet.com%2F&psig=AFQjCNF23bE2a89iFuPt0Gwtl-C3EGKwAg&ust=1471210359513018Sohbet
    Chat
    Sohbet
    Chat
    Sohbet
    Chat
    <a href="

    YanıtlaSil
  2. Dijital Ajans Önerim Bigcrunch.


    kripto para, siber güvenlik, VPN, bitcoin gibi konularda
     Lorentlabsı inceleyebilirsiniz.

    YanıtlaSil