Adense Banı Nasıl Kaldırıbilirim? | İnternette Yaz | Daima Paylaş

Salı, Mayıs 12, 2015

Adense Banı Nasıl Kaldırıbilirim?

Google Adsense Ban KaldırmaSite banı için para veren arkadaşları, ve her konuya zıplayanları gördükçe şahsen rahatsız oluyorum. Kazanamamanızın sebebi bu tembelliğiniz, internetten para kazanmak isteyip, gelir kaynağınız Google'ın herşeyi yalayıp yutan arama motorunu kullanmayı unutmanız. 


"Google Adsense Ban Açtırma" bu anahtar kelimeyi arama motoruna yazdığınızda zaten buraya, çözüm bulmuş insanların arasına yönlendirileceksiniz.

Domain banı açtırması, düşündüğünüz gibi zor değil, basit bir işlem. Sizden istenenleri, Google Adsense kurallarına uymayan içerikleri kaldırıp yeniden değerlendirme istemeniz yeterli olacaktır. Olmadı mı? İçeriğinizin yedeğini alın, şüpheli tüm yazıları silin, en temiz yazıları bırakın. Yeniden onay isteyin, uygun dille anlatın, tüm değişiklikleri yaptım, yayın politikamı daha iyiye götürmek için bazı kategorileri gözden çıkardım da diyebilirsiniz. Ama unutmayın ki, kurallara aykırı bir yazıdan dolayı tekrar banlanabilirsiniz. Aldığınız ban size uyarıdır.

Gelelim Google'ın bu konuda cevaplarına. Arkadaşlar, paranızı böyle şeylere kaptırmayın. İçerik konusundan siteniz için makale alın. Emek isteyen işlere, insanlara para verin. Yapacağınız şey altta yazıyor. Özet olarak en basit dilde geçiyorum.

Kaynak: https://support.google.com/adsense/b...&answer=113061

Web sitenizdeki reklam sunumu devre dışı bırakıldı
Eğer, websitenizdeki reklam sunumunu tekrar aktif hale getirmek yada kesintiye uğramamasını garantiye almak istiyorsanız, program politikalarımıza uygun değişiklikler yapmanız gerekir

İşte reklam sunumunun durdurulmasıyla ilgili en sık sorulan sorular

Websitemdeki reklam sunumu neden devre dışı bırakıldı.
Politka uzmanlarımız (çalışanlarımız diyelim) bir websitesindeki reklam sunumunu, program politikalarını ihlal ettiğinde durdurur. Reklam sunumunun neden kapatıldığını öğrenmek için lütfen bildiriminizi dikkatlice okuyunuz. (size gelen mailde nedenleri yazılı olacaktır yani)

Websitemdeki reklam sunumunu tekrar etkinleştirebilir miyim?
Çoğu durumda kararımız nihaidir, ve buna bildirim mailinizde değinilecektir.
Fakat bazı durumda, eğer websitenizi politikalarımızla uyumlu hale getirermek için gerekli değişiklikleri yaparsanız, reklam sunumunu tekrar aktif edebiliriz. Lütfen unutmayınızki bu her reklam sunumu kapatılmsı için mümkün değildir.

Sitenizde (gerekli) değişiklikleri yaptığınızda, lütfen bizimle iletişime geçiniz (linke tıklayınız), bu adımdan sonra uzmanlarımız güncellenen sitenizi inceleyecektir. 
Sitenizde değişiklikleri yaparken bildirim mailinde size verilen URL'nin kuraldışı örneklerden sadece biri olabileceğini lütfen unutmayınız; uzmanlarımız tarafından sitenizindeki reklam sunumunun aktif edilmesi tekrar incelemeye alınmadan önce, websitenizin her sayfası için gerekli değişiklikleri yapınız.


Ad serving was disabled to your website 
If you'd like to re-enable ad serving to your pages or ensure that ad serving is not disrupted, you must make changes to comply with our program policies. Below are some of our most frequently asked questions about disabled ad serving

Why was ad serving to my website disabled?

Policy specialists disable ad serving to a website when that website is found to be in violation of program policies. Please carefully review your notification to learn specifically why ad serving was disabled to your site.

The ads on my site have been disabled. Can you re-enable ad serving?

In many cases, our decision is final, and this will be mentioned in your notification email. However, in some cases, if you are able to make appropriate changes to bring your site into compliance, we may re-enable ad serving to your site. Please keep in mind that this is not possible for all cases.

Once you have made changes to your site, please contact us and our specialists will review your updated site. When making changes, please note that the URL mentioned in your notification may be just one example; appropriate changes must be made across your entire website before we can consider re-enabling ad serving to your site.


Denenmiş ve başarıya ulaşmış çözümler (Sorunun kaynağı ve çözümü içeriğiniz. Aynı sorunu tecrübe eden ve çözümünü kendi bulan arkadaşlar konu altına lütfen bilgilerini paylaşsın)Benim şahsi deneyimimde;

Güvenli yazıları bırakın -kaliteli ve zararlı kural dışı bir içerik olmayan diğer tüm olası sakıncalı -hatta belki dediğiniz- yazıları, yayından kaldırın. Bu yazıları sadece sonrasında incelemek için kaldıracaksınız. Onaydan sonra tek tek elle, baştan sona, tekrar bu durumu yaşamamak için gözden geçirin.

Diğer konularda da uygunsanız tekrar inceleme isteyin. 

Not: Onaylı bir Adsense hesabınız varken, kurallara uymayan, berbat bir yayıncı da olabilir, günlük hiti 3 kişi olan siteye de reklam koyabilirsiniz. Hiçbirimiz Google çalışanı değiliz, sistemin nasıl işlediğini tam olarak bilmediğimizden tecrübelerle hareket ederiz. Ama bu belirsizlikte işinizi garantiye alıp "manuel inceleme" olacağını düşünerek, sitenizi bir okuyucu gözüyle değerlendirin. Adsense çalışanının içeriğinize onay versede diğer şartlarda tema, site içi erişim vs. konularda uygunsuz görürse belkide bu yüzden bu sitede reklamlara izin verilmeyeceği ihtimalini de göz önüne alın.


Kaynak : R10.Net

0 yorum to “Adense Banı Nasıl Kaldırıbilirim?”

Yorum Gönder